Search

پنجشنبه 9 فروردين 1403

منو

آگهي هاي آموزش

آموزش » آشپزی

مشاوره راه اندازی رستوران و کترینگ + آموزش های تخصصی مربوطه

- مشاوره، راه اندازی و تجهیز رستوران، تهیه غذا، فست فود و سایر مراکز غذایی- پذیرایی با تیم مجرب و کارآزموده ی علمی بر اساس متد های جدید و تحت نظر استادان آشپزی
-برگزاری دوره آموزشی اصول و مقدمات راه اندازی کترینگ و رستوران(جهت اطلاع از جزئیات به نشانی اینترنتی سایت گروه فود سرویس پیشرو مراجعه نمایید)
-مشاوره رفع ایرادات و بهبود کیفیت و بهره وری
-آموزش تشریفات وپذیرایی به پرسنل پذیرایی هتلها و رستورانهای بین المللی
- آموزش گروهی سرویس دهی کارکنان واحد امورخدمات پذیرایی، مهمانداری و آبدارخانه
- ارائه مشاوره کامل رستوران ازطراحی سالن، منونویسی، تهیه ریسیپی کارت تا مرحله بهره برداری وآغاز به کار (تداوم کنترل بهره وری درصورت توافق)
- پکیج مشاوره افزایش بهره وری، ارتقاء و بهبود فرآیندهای رستوران (شامل تهیه غذا، تالار و ...)
پکیج مشاوره ای افزایش بهره وری، ارتقاء و بهبود فرآیندهای رستوران

بازبینی و اصلاح فرآیند های کسب و کار غذا
مجموعه کارها ( فرآیندها) ی موجود در هر رستوران-کیترینگ برای دستیابی به ماموریت آن واحد غذایی طراحی شده اند؛ تا با عملکرد بهتر، نیازهای اساسی مشتریان را تأمین نمایند.
مهندسی مجدد فرآیندها ی رستوران و مراکز غذایی
هدف مهندسی مجدد، آشپزخانه های صنعتی نبوده بلکه فرآیندهای داخل آن ها می باشند (همه رستوران ها و کیترینگ ها از ترکیب فرآیندها بوجود آمده اند( در حقیقت فرآیندها همان فعالیتهای اصلی هستند که رستورانها و کیترینگ ها و سایر مراکز خدمات غذایی-پذیرایی انجام می دهند.

پکیج مشاوره ای راه اندازی رستوران و تهیه غذا
معرفی: این پکیج شامل مشاوره و اجرای مراحل و فرآیندهای لازم جهت راه اندازی و شروع کسب و کار خدمات غذایی و پس از تهیه محل استقرار کسب و کار خدمات غذایی(رستوران، کیترینگ، تالار و ...) می شود که شامل بخش های ذیل می باشد:
•مشاوره تجهیزات مورد نیاز بر اساس کاربری، طراحی و چیدمان تجهیزات آشپزخانه، چیدمان میزهای پذیرایی و سالن،بررسی اقتصادی نوع کاربری (سنتی-فرنگی-دوگانه)، منونویسی، تهیه و تدوین ریسیپی کارتهای تخصصی، پرزنتیشن(ارائه غذا)، استخدام و گزینش پرسنل کارآمد، آموزش پرسنل آشپزخانه و رستوران (سرآشپز، آشپزها، کمک آشپزها، ظرفشورها و ...) ، تدوین و تفهیم شرح وظایف پرسنل، شروع بهره برداری، اصلاح ایرادات در کیفیت غذا، خدمات و آموزش

ویدئوهای مشاوره و راه اندازی و دوره های آموزشی ما را تماشا کنید :
www.aparat.com/foodservice

تلفن: 09199070379
Email: email address
منطقه: تهران
آدرس: میدان 7 تیر

http://www.aparat.com/foodservice

به اشتراک بگذارید:

share in linkedin share in twitter share in facebook

تماس با آگهی دهنده (گروه فود سرویس پیشرو)
در مورد: مشاوره راه اندازی رستوران و کترینگ + آموزش های تخصصی مربوطه

نام:

موبایل:

ایمیل:

پیام:

کلمات کلیدی:
- - - - - - - - -

لطفا از پرداخت وجه قبل از دریافت کالا یا خدمات خودداری نمایید. سایت ایفروش مسوولیتی در مورد آگهی ها ندارد

1674
بازدید







7/12/02
Icon for تجهیز و راه اندازی فست فود

تجهیز و راه اندازی فست فود
چنانچه در صدد راه‌اندازی فست فود به صورت حرفه ای و اصولی هستید به ما اعتماد کنید.    شرکت تخصصی شاهزاده ...
شرکت تخصصی شاهزاده حمزه ،    خراسان،   تماس: ۰۹۱۵۲۰۱۷۲۷۴

26/4/02
Icon for مشاوره و راه اندازی کافه فست فود و رستوران.‌

مشاوره و راه اندازی کافه فست فود و رستوران.‌
مشاوره و راه اندازی فست فود و رستوران.‌    مشاوره قبل از اقدام به راه اندازی، خرید یا اجاره محل.    تجزیه ...
گروه مشاورین شاهین،    اصفهان،   تماس: 09050308353

12/5/00
Icon for راه اندازی فست فود

راه اندازی فست فود
راه اندازی فستفود و تجهیزات فستفود    فروش پودر کنتاکی,پیتزا و تجهیزات فستفودوکافیشاپ    آموزش ...
ehsan razavi،    تهران،  

24/4/02
Icon for مشاوره،تجهیز و راه اندازی رستوران

مشاوره،تجهیز و راه اندازی رستوران
.    گروه تخصصی شاهزاده حمزه با افتخار خدمات ذیل را برای راه اندازی یک رستوران عالی به مشتریان گرامی ...
ابوالفضل شاهزاده حمزه،    خراسان،   تماس: 09152017274

24/4/02
Icon for مشاوره،راه اندازی،تجهیزهتل،رستوران،تالار،کترینگ،فست فود،کافی شاپ

مشاوره،راه اندازی،تجهیزهتل،رستوران،تالار،کترینگ،فست فود،کافی شاپ
.    گروه تخصصی شاهزاده حمزه با افتخار خدمات ذیل را به مشتریان گرامی ارائه می نماید:        ✔مشاوره ...
ابوالفضل شاهزاده حمزه،    خراسان،   تماس: 09152017274

2/2/00
Icon for دوره اصول و مقدمات راه اندازی کترینگ/رستوران (جمعه ها _نیمه خصوصی 5 نفره)

دوره اصول و مقدمات راه اندازی کترینگ/رستوران (جمعه ها _نیمه خصوصی 5 نفره)
"آموزش و مشاوره هزینه نیستند بلکه سرمایه گذاری هستند و کسانی که امروز برای آموزش خود سرمایه گذاری نمی کنند، ...
گروه فود سرویس پیشرو،    تهران،   تماس: 09199070379

29/1/00

دوره اصول و مقدمات راه اندازی کترینگ/رستوران (جمعه ها _نیمه خصوصی 5 نفره)
"آموزش و مشاوره هزینه نیستند بلکه سرمایه گذاری هستند و کسانی که امروز برای آموزش خود سرمایه گذاری نمی کنند، ...
گروه فود سرویس پیشرو،    تهران،   تماس: 09199070379

5/9/01
Icon for راه اندازی رستوران فست فود و کافی شاپ ها  در اهواز

راه اندازی رستوران فست فود و کافی شاپ ها در اهواز
فروش ما پایان یک معامله نیست شروع یک تعهد است    شرکت کولاک فن برزگ ترین تولید کننده هواساز هایژنیک ...
koolakfan،    خوزستان،   تماس: 09121865671
قيمت: 1111

6/3/01
Icon for راه اندازی رستوران - راه اندازی فست فود

راه اندازی رستوران - راه اندازی فست فود
راه اندازی رستوران - راه اندازی فست فود - راه اندازی کافی شاپ    بر پایه مهندسی منو    با ایجاد ...
مشاوران پارس،    تهران،   تماس: 021-28422492

2/2/00
Icon for کتابچه  راه اندازی تهیه غذا/کترینگ/رستوران(آشپزخانه صنعتی)

کتابچه راه اندازی تهیه غذا/کترینگ/رستوران(آشپزخانه صنعتی)
این مجموعه اطلاعاتی هم برای دوستانی که به دلایلی نمی توانند در دوره آموزشی اصول و مقدمات راه اندازی شرکت نمایند ...
گروه فود سرویس پیشرو،    تهران،   تماس: 09199070379

29/1/00
Icon for کتابچه  راه اندازی تهیه غذا/کترینگ/رستوران(آشپزخانه صنعتی)

کتابچه راه اندازی تهیه غذا/کترینگ/رستوران(آشپزخانه صنعتی)
سالها تحقیق،جمع آوری و تدوین اطلاعاتی مرتبط، موثر و ساده سازی شده که سعی دارد تا متنوع و جامع نیز باشد :    اصول ...
گروه فود سرویس پیشرو،    تهران،   تماس: 09199070379
Special:  اخذ دیپلم رسمی آموزش و پرورش فوری  Ad 1 startاخذ دیپلم رسمی آموزش و پرورش فوری
عاطفه عامری
تلفن:02166415627
Special:  معاونت جهاد دانشگاهی اصفهان  Ad 1 startمعاونت جهاد دانشگاهی اصفهان
معاونت جهاد دانشگاهی
تلفن:03137932073
AD is: مشاوره پروژه - مدیریت  Ad 0 startمشاوره پروژه - مدیریت
امیری
تلفن:09173362243


Eforosh Telegram Eforosh instagram
نصب نسخه جدید iOS اپلیکیشن ایفروش بعدا