Search

چهارشنبه 2 ارديبهشت 1394

منو

آگهي هاي صنعت

صنعت » توليد مواد غذايي

راه های شناسایی عسل خالص و طبیعی از عسل تقلبی-1

راه و روش تشخیص عسل تقلبی از عسل طبیعی، اصل و خالص

در اینجا قصد داریم به سوالاتی که مشتریان عسل کوهستان درباره عسل طبیعی و سایر محصولات کوهستان می پرسند پاسخ بدهیم. شما عزیزان نیز می توانید سوالات خود را از طریق ایمیل، قسمت نظرات سایت یا تلفن با ما در میان بگذارید و پاسخ آن را در سایت asal20.com دریافت کنید. این سوالات می تواند در مورد موضوعات مختلفی نظیر عسل طبیعی، گرده گل، ژله رویال، بره موم، موم، روش خرید عسل طبیعی، روش بازاریابی، اخذ نمایندگی فروش، شرکت در بورس آریا عسل، نحوه تشخیص عسل خالص از عسل تقلبی و مصنوعی، قیمت مناسب عسل ، خواص درمانی عسل ، انواع عسل ها و ... باشد.
قبل از مطالعه این سوال و جواب ها دقت فرمائید جواب هایی که در مورد عسل طبیعی ارائه می گردد کاملاً علمی و بر اساس " کتاب عسل درمانی " نوشته " مرتضی علی آقایی نراقی و سیدحسین میرنظامی ضیابری" می باشد که با تجربه ما در نیم قرن تولید عسل طبیعی کوهستان تطابق کامل دارد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت عسل طبیعی کوهستان مراجعه کنید و یا با ما تماس بگیرید.
شماره همراه:
09392007694
سایت:
www.asal20.com
فروش عسل طبیعی، خالص، مرغوب و ممتاز کوهستان، صد در صد تضمینی است و مشتریان پس از خرید عسل می توانند مشاوره رایگان دریافت کنند. هموطنان از سراسر ایران می توانند جهت خرید اینترنتی و بدون واسطه عسل طبیعی مورد علاقه خود اقدام کنند. این عسل مستقیما از طرف زنبوردار برای شما ارسال می گردد و وارد هیچ کارخانه ای نشده و برخلاف عسلهایی که وارد کارخانه می شوند، فاقد هرگونه مواد افزودنی و شیمیایی است.
نتیجه اعتماد به ما، رضایت کامل شماست.

1- در کل چند نوع عسل وجود دارد؟
عسل ها از نظر شیوه تولید به دو دسته کلی تقسیم بندی می شوند:
الف- عسل مصنوعی که شامل موارد زیر است:
عسل صنعتی : عسل صنعتی بدون دخالت زنبور عسل ساخته می شود و در ساخت آن از قند نیشکر و شیره خرما و ... استفاده می کنند. مانند عسل خرما و عسل چینی .
عسل شبه طبیعی : عسل شبه طبیعی عسلی است که با دخالت زنبور عسل ساخته می شود اما زنبور عسل به صورت مصنوعی با آب و شکر و شیره میوه ها تغذیه می گردد.
ب- عسل طبیعی
عسل طبیعی که گاها آن را عسل خالص ، عسل واقعی ، عسل ناب ، عسل اصل ، عسل خوب ، عسل ممتاز و عسل مرغوب نیز می نامند عسلی است که توسط زنبور عسل از شهد گل های دشت، کوهستان و جنگل حاصل می گردد.

2- بهترین نوع عسل کدامست؟
در مجموع عسل های مصنوعی ( صنعتی و شبه طبیعی ) فاقد ارزش غذایی آنچنانی می باشند و بجز شیرینی نشان دیگری از عسل واقعی ندارند اما عسل طبیعی تنها عسلی است که می توان بر آن نام " عسل " را اطلاق کرد و عسل های مصنوعی، اصولا عسل نیستند و بهترست آنها را عسل تقلبی نامید.

3- آیا عسل طبیعی و اصل هم شکرک می زند؟ متبلور می شود؟ رس می کند؟ کریستالیزه می شود؟
تعجب نکنید: فقط عسل طبیعی شکرک می زند.
دکتر نعمت اله شهرستانی استاد دانشگاه می گوید:
شکرک زدن عسل نه تنها دلیلی بر بدی و تقلبی بودنش نیست بلکه بر عکس معرف آن است که عسل کاملا سالم بوده و به هیچ وجه با شکر مخلوط نشده است و این خلاف تصور غلط و رایج در ایران است که عسل شکرک زده و سفت شده را تقلبی می دانند.
پروفسور مرتضی اسماعیلی استاد فقید و ممتاز دانشگاه تهران می گوید:
آنچه در اصطلاح شکرک زدن می گویند و به خاطر وجود کلمه شکر، در ذهن، تقلبی بودن عسل را تداعی می کند، چیزی جز پدیده تبلور نیست. عسل به علت درصد بالای مواد قندی که دارد در واقع یک ماده جامدی است که تحت شرایط بسیار شکننده ای به صورت مایع قرار دارد. این ماده اشباع شده قندی باید در واقع جامد باشد ولی به طور اتفاقی مایع است. به همین دلیل به محض اینکه شرایط مطلوب مهیا شود این تغییر فیزیکی یعنی شکرک زدن پدیدار می گردد.
4- انواع عسل های طبیعی کدامند؟
عسل بابونه ، عسل آفتاب گردان ، عسل جعفری ، عسل آویشن ، عسل گون ، عسل سیاه دانه ، عسل مرکبات ، عسل یونجه ، عسل اقاقیا ، عسل گشنیز ، عسل اسطو خودوس، عسل قنقال ، عسل اکالیپتوس ، عسل ریحان ، عسل مریم گلی ، عسل بهار نارنج ، عسل گون گز انگبین ، عسل شوید ، عسل زرشک ، عسل شیرمال ، عسل زولنگ ، عسل شبدر ، عسل عناب ، عسل کنار ( عسل سدر) ، عسل گلنگار ، عسل اکلیل کوهی ، عسل بلوط ، عسل زیرفون ، عسل گندم سیاه ، عسل تمشک و ...

5- راه و روش تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی چیست؟ معیار و ملاک تشخیص کدامند؟
قبل از هر چیز به عقاید نادرستی که درباره عسل طبیعی و مصنوعی وجود دارد می پردازیم:
این عقیده غلط است که می گویند: عسل طبیعی شکرک نمی زند (رس نمی کند).
این عقیده غلط است که می گویند: عسل خوب، خالص و طبیعی فقط به رنگ کهربایی تیره است.
این عقیده غلط است که می گویند: عسل طبیعی سفت بوده و باید کش بیاید.
این عقیده غلط است که می گویند: اگر عسل طبیعی 24 ساعت در یخچال گذاشته شود نباید شکرک بزند.
این عقیده غلط است که می گویند: اگر قاشقی از عسل طبیعی برداشته شود لزوماً باید بصورت باریکه ای ممتد باشد و قطع نشود.
این عقیده غلط است که می گویند:کبریت گرفتن کنار عسل، ریختن چند قطره روی روزنامه، ریختن چند قطره برای مورچه و .... راه تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی است.
اما راههای تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی به صورت زیر است:
الف- عسلی که قیمت واحد هر کیلو از آن زیر 10 هزار تومان باشد با احتمال بسیار بسیار زیاد تقلبی است زیرا هزینه تولید یک کیلو عسل طبیعی بیشتر از این مقدار می باشد.(طبق نظر بیشتر اعضای اتحادیه زنبورداران) بنابراین کلیه عسل هایی که قیمت یک کیلو از آن یک یا دو هزار تومان است (مانند عسل هایی که به نام خوانسار و چینی بازار را فراگرفته اند) بی شک تقلبی (صنعتی یا شبه طبیعی هستند.)
ب- عسلی که رس کرده است به شرط آن که رس آن با حرارت غیر مستقیم (که در سوال بعدی توضیح می دهیم) به آسانی باز شود، صد در صد طبیعی است. به همین دلیل است که خریداران حرفه ای ( با تناژ بالا ) عسلی را انتخاب می کنند که رس کرده باشد.
ج- از فروشنده عسل برگه آزمایشگاه بخواهید. فروشنده عسل طبیعی ترسی ندارد که عسل خود را به آزمایشگاه ببرد. در صورتی که در تناژ بالا عسل می خرید حتما نمونه ای از عسل را به آزمایشگاه ببرید و از این سه عامل مطمئن شوید (برگرفته از کتاب عسل درمانی) :
ساکاروز زیر 5 درصد- رطوبت زیر 18.6 درصد- پی هاش (PH) بین 3.42 الی 6.10
د- از فروشنده گل عسل طبیعی را سوال کنید. اگر جواب مشخصی نداد به او شک کنید. عسل هر گیاه تاحدودی رنگ و بوی متناسب با آن گیاه را دارد.
البته دقت کنید که برای تازه کارها رنگ، بو ، مزه و غلظت نمی تواند ملاک خوبی برای تشخیص عسل اصل از تقلبی باشد.
هـ) هر عسل طبیعی خواص درمانی مخصوص به خود را دارد که پس از دوره ای از مصرف باید بتوانید اثرات آن را حس کنید. خواص درمانی عسل های طبیعی کوهستان در سایت اصلی آمده است.
توصیه می شود که فقط از فروشندگان معتبر عسل تهیه فرمائید و به تبلیغات و عقاید غلط موجود در بین مردم توجهی نکنید.

6- چگونه عسل طبیعی رس کرده یا شکرک زده را مایع کنیم؟
یک ظرف فلزی برداشته و دو سوم آن را آب کنید. یک تخته یا سنگ کوچک ته ظرف قرار دهید و شیشه عسل رس کرده را بر روی تخته یا سنگ قرار دهید. اکنون ظرف را با ملایمت حرارت بدهید تا دما به 60 الی 70 درجه برسد. پس از مدتی مشاهده خواهید کرد که رس عسل کم کم باز می شود و عسل از حالت جامد به مایع تبدیل می شود که نشانه طبیعی بودن عسل است.
مواظب باشید که شیشه عسل بیش از اندازه حرارت نبیند زیرا برخی خواص عسل از دست می رود. ضمنا شیشه داغ را یکدفعه در آب سرد قرار ندهید که باعث ترک خوردن آن می شود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت عسل طبیعی کوهستان مراجعه کنید و یا با ما تماس بگیرید.
شماره همراه:
09392007694
سایت:
www.asal20.com
7- چرا برخی از عسل های موجود در بازار اصلا شکرک نمی زنند؟ آیا این عسل ها خالص هستند؟
در جواب باید گفت اصولا این دسته از عسل ها یا تقلبی هستند و یا عسل هایی طبیعی هستند که عملیات خاصی بر روی آن ها انجام ...

تلفن: 09392007694
Email:
منطقه: تهران
آدرس: اصفهان-خمینی شهر-مرکز پخش محصولات کوهستان

تماس با آگهی دهنده (آقای عموشاهی)
در مورد: راه های شناسایی عسل خالص و طبیعی از عسل تقلبی-1

نام:

موبایل:

ایمیل:

پیام:

کلمات کلیدی:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

لطفا از پرداخت وجه قبل از دریافت کالا یا خدمات خودداری نمایید. سایت ایفروش مسوولیتی در مورد آگهی ها ندارد

22285
بازدید







2/2/94
اعطای نمایندگی فروش و صادرات آدامس طبیعی فیدان

اعطای نمایندگی فروش و صادرات آدامس طبیعی فیدان
شرکت آذر سقز تبریز تولید کننده آدامس های طبیعی فیدان در دو نوع دراژه و لفاف دار و نیز اولین تولید کننده آدامس ...
شرکت آذر سقز تبریز،    آذربايجان شرقي،   تماس: 09143084201

2/2/94
شرکت شیر پاستوریزه ارمغان (مانی ماس)- لبنیات مانی ماس-اخذ نمایندگی مواد غذایی-صادرات لبنیات-نمایندگی لبنیات

شرکت شیر پاستوریزه ارمغان (مانی ماس)- لبنیات مانی ماس-اخذ نمایندگی مواد غذایی-صادرات لبنیات-نمایندگی لبنیات
شرکت شیر پاستوریزه ارمغان (سهامی خاص) با عنوان تجاری مانی ماس درسال1366 به منظور تامین بخشی از نیاز لبنی کشور ...
مانی ماس،    فارس،   تماس: 07153410410-20

2/2/94
فروش روغن کنجد،ارده و حلوا ارده

فروش روغن کنجد،ارده و حلوا ارده
روغن کنجد به صورت تناژ ، فله و ظرفی    روغن کنجد فله به صورت گالن های پلاستیکی سفید رنگ 19 کیلویی    روغن ...
ASLKALA،    يزد،   تماس: 09379309640-03532239449
قيمت: ایمیل و فکس

2/2/94
کفش آکسفورد09141164059

کفش آکسفورد09141164059
کفش ایمنی برگزیده HSE    با ارسال رایگان    09141164059    04135239369    04135243361 تلفکس     ...
ecologic group،    آذربايجان شرقي،   تماس: 09141164059/04135239369
قيمت: کارخانه/ارسال رایگان

1/2/94
روغن کنجد 100% خالص یزد با برند لقمان

روغن کنجد 100% خالص یزد با برند لقمان
مصرف روزانه روغن کنجد در پخت و پز از بیماریهای قلب و عروق، چربی و فشار خون بالا و کبد چرب جلوگیری می کند.    روغن ...
روغن کنجد لقمان،    تهران،   تماس: 09107797182
قيمت: 225000 تومان - بدون تخفیف

1/2/94
فروش بذر قارچ به قیمت کارخانه09144432479

فروش بذر قارچ به قیمت کارخانه09144432479
فروش بذر قارچ خوراکی F1        انواع سی دی آموزشی قارچ خوراکی 1 عدد 5000تومان        فروش ...
توحید یاورزاده،    آذربايجان شرقي،   تماس: 09144432479
قيمت: بسته به نوع محصول

1/2/94
فروش بذر قارچ درجه 1 با قیمت تولیدی09144432479

فروش بذر قارچ درجه 1 با قیمت تولیدی09144432479
فروش بذر درجه 1 با قیمت واقعا" استثنایی از واحد تولیدی بدون واسطه        واحد تولیدی بذر قارچ ...
اروم کشاورز،    آذربايجان غربي،   تماس: 09144432479
قيمت: بسته به نوع محصول

1/2/94
آمگا نانو میست !!

آمگا نانو میست !!
آمگا نانومیست (Amega Nano Mist)        آمگانانومیست با فناوری ترکیب امیزاد انرژی زا شده است و یک مایع ...
سارا امیدوار مدیر ePishro.com،    تهران،   تماس: 09359416456
قيمت: http://ePishro.com

1/2/94
برنج  شمال ( هاشمی ، دم سیاه ، طارم ، علی کاظمی و ..)

برنج شمال ( هاشمی ، دم سیاه ، طارم ، علی کاظمی و ..)
فروش برنجهای مرغوب و معطر گیلان با نامهای هاشمی ، دم سیاه ، علی کاظمی و..        - از تولید به ...
برنج شمال ، برنج هاشمی ، دمسیاه ، طارم و ...،    گيلان،   تماس: 09119432535
قيمت: تماس

1/2/94
عسل طبیعی ،عسل ناب ، عسل شفابخش

عسل طبیعی ،عسل ناب ، عسل شفابخش
فروش عسل طبیعی بصورت تضمینی        برای اطمینان خاطر می توانید به آزمایشگاه دهید .        فروش ...
عسل طبیعی ، عسل ناب ، عسل شفابخش،    گيلان،   تماس: 09119432535
قيمت: تماس بگیرید

1/2/94
فروش پودر لیمو امانی

فروش پودر لیمو امانی
فروش پودر لیمو امانی        فروش پودر لیمو امانی به صورت عمده وجزیی            با ...
محمد نادری،    تهران،   تماس: 02144048664-09107505015

1/2/94
طعم دهنده های رستوران و کترینگ

طعم دهنده های رستوران و کترینگ
قابل توجه رستورانها - کترینگ ها - مطبخ ها - کبابی ها - هتل ها - منازل - اصناف و کارخانه جات و کلیه کسانی که به نوعی ...
مصطفی مرادخانی،    كرج،   تماس: 09371042570
قيمت: طی تماس تلفنی

1/2/94
طعم دهنده های قنادی, بستنی, کافی شاپ و

طعم دهنده های قنادی, بستنی, کافی شاپ و
انواع طعم دهنده های قنادی, بستنی, کافی شاپ و آب میوه فروشی با کیفیت بسیار عالی و با قیمت بسیار مناسب موجود می ...
مصطفی مرادخانی،    كرج،   تماس: 0937-1042570
قيمت: طی تماس تلفنی

1/2/94
طعم دهنده انواع محصولات غذایی

طعم دهنده انواع محصولات غذایی
اولین تولید کننده رنگ طبیعی خوراکی و بزرگترین تولیدکننده طعم غذا در ایران تامین کننده نیاز صنایع غذایی و ...
مصطفی مرادخانی،    تهران،   تماس: 0937-1042570

1/2/94
ادویه و طعم دهنده های فست فود و فرچیپس

ادویه و طعم دهنده های فست فود و فرچیپس
کیفیت و رضایت مشتری شعار اصلی ماست.    ارائه و توزیع طعم دهنده و ادویه های پودری فست فود و اغذیه با 20 ...
مصطفی مرادخانی،    كرج،   تماس: 09371042570
قيمت: در آگهی درج شده است

1/2/94
ماشین سازی جاوید ظفر

ماشین سازی جاوید ظفر
ساخت تونل پاستوریزاتور در ظرفیت های مختلف با قیمت مناسب    خط کامل ماشین آلات نوشابه گازدار و ماءالشعیر ...
تونل پاستوريزاتور،    تهران،   تماس: 09123061660
قيمت: تماس بگيريد

1/2/94
دستگاه پوستکن بادی وحبه کن((سیر ))-صنعتی

دستگاه پوستکن بادی وحبه کن((سیر ))-صنعتی
stars    دستگاه حبه کن و پوستکن پنوماتیک سیر و موسیر    ساخت اروپای شرقی        (بدون ...
توسعه صنعت،    تهران،   تماس: 88757629-09121142170
قيمت: مناسب

1/2/94
در آمدبسیار عالی با ماشین آلات و طرح کاری

در آمدبسیار عالی با ماشین آلات و طرح کاری
کارهایی پر سود در تولید مواد غذایی با ماشین آلات و طرح کاری برای هر یک از دستگاههای زیر:        نام ...
توسعه صنعت،    تهران،   تماس: 88757629-09121142170
قيمت: مناسب

1/2/94
پوست گیر باقالی ( از پوست دوم)

پوست گیر باقالی ( از پوست دوم)
پوست گیر باقالی ****( از پوست دوم )****        با کیفیت بسیار عالی        سرعت:250-300(کیلو ...
mohamadkhany،    تهران،   تماس: 88757629-09121142170
قيمت: مناسب

1/2/94
خلال کن و اسلایسر میوه وصیفی جات

خلال کن و اسلایسر میوه وصیفی جات
خردکن وخلال کن میوه وصیفی جات        نوع اول(ساخت بلاروس):        کاربردها:        میوه ...
ت،    تهران،   تماس: 88757629-09121142170
قيمت: مناسب
1234567891011بعدي آخر(1 تا 20 از بیش از 2616 مورد)

آگهی ویژه