سايت لينك باكس - بالا بردن بازديد قالب و بالا بردن امكانات وبلاگ طراحي سايت و تبليغات English / Russian / Arabic
Google Page Rank نوین تبلیغ - آگهی رایگان در اینترنت - " name="keywords" />

Search

آدينه 7 ارديبهشت 1403

منو

آشپزی با زعفران

خورشت گل کلم

مواد لازم
گوشت ماهیچه یا سردست=500 گرم بدون استخوان یا 750 گرم با استخوان
پیاز سرخ کرده=3 قاشق سوپخوری
گل کلم متوسط=1 عدد(در حدود یک کیلو گرم)
آبلیمو=3 تا 4 قاشق سوپخوری
شکر=1 تا 2 قاشق سوپخوری
زعفران سائیده=1 قاشق چاشخوری(یا رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری)
نمک و فلفل=بقدر کافی
طرز تهیه
گوشت را به قطعات کوچک به اندازه یک گردو خرد کرده،می شوئیم؛سپس آن را با پیاز سرخ کرده، در ظرف مناسبی می ریزیم و در ظرف را بسته روی حرارت ملایم قرار می دهیم. گاهی آنرا بهم می زنیم تا آب گوشت کشیده شود. 2 لیوان آب داخل گوشت ریخته، صبر می کنیم تا گوشت بپزد. در صورتی که آب گوشت کشیده شد و به اندازه کافی پخته نشد،به آن کمی آب گرم اضافه می نماییم. شکر و آبلیمو و زعفران حل شده در آب جوش و یا رب گوجه فرنگی و قدری نمک و فلفل به گوشت می زنیم. گلهای کلم را به قطعات کوچک و به اندازه یک گردو خرد می کنیم. بعد آنها را شسته،داخل گوشت می ریزیم و بهم می زنیم. در ظرف را می گذاریم تا گلهای کلم با حرارت ملایم بپزد. چاشنی و نمک آن را چشیده،اندازه می کنیم. یعنی هر کش مطابق میل خود می تواند این خورش را ترش و شیرین کند؛و آبلیمو و شکر آن را کم و زیاد نماید. خورش بعد از پختن نباید زیاد آب داشته باشد و کلمها زیاد پخته و له شوند
خورش مهاراجه
این یک نوع خورش هندی و بسیار مطبوع است.
مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:
مرغ=یک عدد(در حدود یک کیلو و دویست و پنجاه گرم)
پودر نارگیل=2 تا 3 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی درشت=4 تا 5 عدد
آرد نخودچی=3 قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده=3 قاشق سوپخوری
نعناع و گشنیز تازه خرد کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
سیر تازه=یک بوته
تخم گشنیز کوبیده نرم=2 قاشق سوپخوری
زردچوبه=یک قاشق مرباخوری
فلفل درسته دلمه ای=2 تا 3 عدد(بهتر است قرمز باشد)
فلفل سیاه کوبیده=یک قاشق مرباخوری
دارچین=1 قاشق مرباخوری
زیره بو داده کوبیده=یک قاشق مرباخوری
مغز هل کوبیده=یک قاشق مرباخوری
میخک=4 تا 5 عدد
نمک=به اندازه کافی
آب مرغ اضافی=یک لیوان(و یا یک قرص سوپ حاضر)
طرز تهیه:
مرغ را تمیز کرده می شوییم و با پیاز سرخ کرده و دو سه لیوان آب و یک لیوان آب مرغ اضافی یا قرص سوپ در ظرفی می ریزیم میخک ها را اضافه می کنیم می گذاریم مرغ نیم پز شود بعد میخک را خارج می نماییم.
فلفل دلمه ای را خرد می کنیم با نارگیل و سایر ادویه جات داخل مرغ می ریزیم.
آرد نخودچی را در کمی آب سرد حل کرده داخل خورش ریخته نعناع و گشنیز را در دو سه قاشق سوپخوری روغن کمی سرخ کرده و داخل خورش می ریزیم به اندازه کافی نمک و فلفل اضافه می کنیم می گذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیفتد در آخر کار مقداری آبجوش روی گوجه فرنگی ها ریخته پوست آنها را می کنیم و گوجه فرنگی ها را رنده کرده داخل خورش می ریزیم می گذاریم خورش آهسته بجوشد و آب آن کشیده بشود و تقریبا به غلظت خورش فسنجان گردد.بعد مرغ را قطعه قطعه یا درسته در ظرف قرار داده خورش را روی آن می ریزیم. ممکن است به این خورش کمی زعفران حل کرده در آب جوش اضافه نمود در این صورت خورش خوش رنگتر می گردد.
خورش گل کلم با سير
مواد لازم:
گل كلم: يك عدد كوچك
گوشت چرخ كرده:250 گرم
پيازسرخ شده:2 قاشق سوپ خوري
پياز درسته: 1 عدد كوچك
سير تازه :1 بته
رب گوجه فزنگي: 3 قاشق غذا خوري
نمك و فلفل :به مقدار لازم
آبليمو:2 قاشق غذا خوري
زعفران حل شده: 2 قاشق سوپ خوري
طرز تهيه:
ابتداگل كلم را خورد كرده و خوب ميشوييم
سپس در روغن تفت ميدهيم.
حال سيرها را از پوست جدا ميكنيم ، ميشوييم و هر حبه سير را 2 نيم كرده وكمي در روغن سرخ ميكنيم
گوشت چرخ كرده را با يك عدد پياز كوچك و كمي نمك و فلفل خوب ورز ميدهيم و به شكل گلوله هاي كوچك در مياوريمو با پياز سرخ شده ميگذاريم كمي تفت بخورد.سپس رب گوجه را هم با گوشت كمي تفت ميدهيم و 2 ليوان آب به اين مواد اضافه كرده و ميگذاريم تا خورش جوش بيايد. حال سير و گل كلم سرخ شده و كمي نمك و فلفل و آبليمو و زعفران را به ظرف خورش اضافه كرده و ميگذاريم خورش نيم ساعت روي حرارت ملايم بجوشد تا تقريبا به روغن بيفتد .
خورش شما حاضر است ميتوانيد با پلو نوش جان كنيد
 
خورش خلال بادام
مواد لازم برای 4 نفر:
گوشت گوساله:700 گرم
بادام خلال شده:100 گرم
پیاز:1 عدد متوسط
لیمو عمانی :به مقدار دلخواه
زرشک سیاه:3/1 فنخان
زعفران و نمک : به میزان دلخواه
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق
طرز تهیه:
خلال بادام را چند ساعت قبل در یک ظرف آب خیس میکنیم.
گوشت را هم به شکل ریز خرد میکنیم.
پیاز ها را هم ریز خرد کرده ودر کمی روغن تفت میدهیم.بعد از چند دقیقه گوشتها را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت میدهیم.زعفران آب کرده را به این مخلوط میافزاییم.سپس سه لیوان آب را به همراه خلال بادام به ظرف افزوده و می گذاریم تا گوشتها و بادام تقریبا بپزند.
1ربع قبل از اتمام پخت زرشکها و رب را با کمی روغن تفت داده و به خورش میافزاییم و همین طور لیمو عمانی.
این خورش بومی شهر کرمانشاه است که در مجالس در این شهر مصرف میشود.
نوش جان
 
خورش هویج
مواد لازم:
مرغ=1 عدد در حدود 5/1 کیلوگرم(یا گوشت 750 گرم)
پیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
هویج=یک کیلو
آلوی خشک=250 گرم
زعفران سائیده=یک قاشق چایخوری
شکر=یک تا دو قاشق سوپخوری
روغن=150 گرم
نمک=بقدر کافی
طرز تهیه:
مرغ یا گوشت را با پیاز سرخ کرده و 2 تا 3 لیوان آب می گذاریم بپزد.هویج را ورقه و خلال می کنیم و با روغن کمی سرخ می کنیم و با آلوی شسته شده داخل گوشت می ریزیم می گذاریم بپزد. زعفران را در آب جوش حل می کنیم با کمی نمک و شکر داخل خورش می ریزیم و می گذاریم خورش کاملا به روغن بیفتد. در صورتیکه بخواهیم خورش ترش بشود کمی آبلیمو اضافه می نماییم.
 
چلوی ساده
مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:
برنج=یک کیلو
روغن=150گرم
زعفران سائیده=یک قاشق چایخوری
ماست برای ته دیگ=نصف لیوان
زرده تخم مرغ=2عدد
 طرز تهیه:
دیگ مناسبی را آب کرده می گذاریم جوش بیاید. در صورت تهیه چلو برای اینکه برنج سفیدتر شود ممکن است یک قطعه کوچک زاج (به اندازه یک فندق) را کوبیده در آب برنج بریزیم و یا نصف شیشه ماست را بتدریج بعد از ریختن برنج داخل ظرف بریزیم،بعد نمک برنج را برداشته ،آب نمک را خالی می کنیم و برنج را در آب جوش می ریزیم یکی دو بار آهسته به هم می زنیم می گذاریم برنج جوش بیاید حرارت را کمی ملایم می کنیم تا مغز برنج کمی نرم شود بطوری که وقتی دانه برنج را در دست له کردیم مغز آن زبر و خشک نباشد. در فاصله جوشیدن برنج گاهی کف آنرا می گیریم و برای اینکه برنج شفاف تر شود مکن است دو سه قاشق روغن ضمن جوشیدن داخل برنج بریزیم، بعد برنج را در آبکش که بهتر است سبد چوبی باشد می ریزیم مقداری آب نیم گرم روی سطح آن می دهیم که لیزی و شوری برنج گرفته شود بعد به نسبت هر یک کیلو برنج دو تا سه قاشق سوپخوری روغن ته دیگ می ریزیم نصف لیوان آب نیز اضافه می کنیم دیگ را می گذاریم روی آتش تا آب روغن داغ شود بعد برنج را در دیگ می ریزیم و اطرافش را به شکل مخروط بالا می آوریم و در ظرف را می گذاریم و حرارت زیر ظرف را کمی کم می نماییم تا در دیگ کمی عرق بکند، بعد سه تا چهار قاشق سوپخوری روغن و نصف لیوان آب را داغ کرده روی سطح برنج می دهیم. در صورت داشتن فر بعد از محکم کردن در دیگ ظرف را کف فر قرار می دهیم و حرارت را 350 درجه می کنیم و بعد از نیم ساعت حرارت را 50 درجه کم می کنیم نیم ساعت دیگر می گذاریم برنج دم بکشد. برای دم کشیدن در صورتی که به ته دیگ احتیاج نباشد(مثل چلوکباب)یکساعت وقت کافی است و در صورتی که بخواهیم پلو ته دیگ ببندد یکساعت و نیم وقت لازم می باشد. برای اینکه ته دیگ چلو به آسانی کنده شود باید دیگ را نیم ساعت قبل از کشیدن پلو از فر خارج نمود(بدون برداشتن در آن)تا دیگ کمی سرد شده و ته دیگ به آسانی جدا شود. در صورتی که پلو را روی آتش دم کرده باشیم حرارت زیر آن باید ملایم باشد .
 
کوکوی کدو
مواد لازم:
کدوی سبز متوسط=5 تا 6 عدد(یک کیلوگرم)
تخم مرغ=4 تا 5 عدد
پیاز=3 تا 4 عدد
زعفران ساییده=یک پیمانه(150گرم)
طرز تهیه:
پیاز را از رنده درشت رد می کنیم و با سه چهار قاشق روغن کمی سرخ می کنیم. پوست کدو را می گیریم و از رنده درشت رد می کنیم و داخل پیاز می ریزیم و گاهی بهم می زنیم تا کدو نیز کمی سرخ و آب آن کاملا کشیده شود. زعفران را در کمی آبجوش حل می کنیم و با شکر داخل کدو می ریزیم و کمی نمک و فلفل به آن می زنیم،مایه را از روی آتش برمی داریم و تخم مرغها را در ظرفی می شکنیم و خوب هم می زنیم و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم. مایه کدو که کاملا سرد شد داخل تخم مرغ می ریزیم و بهم می زنیم و در تابه یا ظرف نسوز بقیه روغن را می ریزیم و مانند کوکوی سبز روی آتش یا فر طبخ می کنیم. بدون شکر نیز می توان این کوکو را تهیه کنیم.
 
سبزی پلو
مواد لازم:
 برنج = نيم کيلو
(سبزی پلو =يک کيلو (تره، جعفری، شبت، گيشنيز، کمي شنبليله
روغن=100 گرم
زعفران سائيده = يک قاشق مرباخوری
طرز تهيه:برنج را قبلا" خيس مينمايم سبزی را خوب تميز کنيد و بشويد داخل آبکش ريخته تا آب آن کاملا" گرفته شد سبزی را خوب خرد کنيد برنج را مثل پلو ساده آبکش کنيد ولي کمي دان تر برداريد ته ديگ را يکي دو قاشق روغن و يک استکان آب بريزيد برنج داخل آبکش را کم کم در ديگ بريزيد و سبزی خرد کرده را بتدريج لای برنج بپاشيد يکي دو قاشق روغن، يک استکان آب و زعفران سائيده حل شده را روی برنج بدهيد و آنرا روی آتش ملايم دم کنيد
 
زرشک پلو قاطی
مواد لازم:
برنج:سه لیوان پلوپز
زرشک:100گرم
مرغ :یکدوم مرغ
پیاز:یکعدد درشت
زعفران و نمک و روغن:به مقدار لازم
طرز تهیه:
برنج را شسته وباکمی زعفران ونمک خیس میکنیم مرغ را پس از پاک کردن وشستن باکمی نمک وپیاز وزعفران پخته واستخوانهای آنرا میکشیم .
برنج را با همان آب که خیس کرده ایم با مقداری روغن (برنج راکته میکنیم)روی حرارت لازم قرار میدهیم وبه آن زعفران اضافه میکنیم به اندازهایی که خوش رنگ شود (بنا به سلیقه شما )آب برنج که تمام شد وآماده برای دم کردن شد مرغهای استخوان گرفته شده را وسط برنج گذاشته ودورآنرا با برنج میپوشانیم وبرنج را دم میکنیم
لازم بذکراست که حتما از ظرف نچسب جهت پخت برنج استفاده شود
زرشک را بعداز پاک کردن وشستن باکمی روغن یا کره وبنا به ذایقه شکرتف میدهیم
بعدار دم کشیدن برنج آن را دریکدیس گرد بر میگردانیم و دقت میکنیم که ته دیگ آن کامل وسالم با برنج بر گردد (استفاده از پلو پز کار را آسانتر میکند)
ته دیگ را به چهار قسمت برش میدهیم وبین برشها را با زرشک پر نموده وسرو نمایید
گوارا وجودتان
 
پلوی لبنانی(مجبوس)
مواد لازم :
برنج= 4 پيمانه
فلفل دلمه ای= 2 عدد
گوجه فرنگی فيله شده= 4 عدد
پيازسرخ شده= 6 قاشق غذاخوری
فيله مرغ= 500 گرم
هل درسته= 1 قاشق مرباخوری
زيره سياه نيمه کوب= 1 قاشق مرباخوری
پودرکاری= 1 قاشق مرباخوری
دارچين= 1 قاشق مرباخوری
زرچوبه= 1 قاشق چايخوری
فلفل سياه درسته= 1 قاشق غذاخوری
زعفران آب کرده= 3 قاشق مرباخوری
برگ بو= 2 عدد
کره و روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
برنج را آبکش کرده و کنار می گذاريم فيله های مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کرده و بعد در کره تفت می دهيم ( فيله ها را ابتدا با بيفتک کوب می کوبيم و بعد مزه دار می کنيم ) پيازسرخ شده را با فيله گوجه فرنگی روی حرارت متوسط گذاشته تفت می دهيم بعد از 3 دقيقه زيره سياه دارچين زرچوبه برگ بو پودرکاری فلفل سياه درسته را به همراه فلفل دلمه ای اضافه کرده خوب با هم مخلوط کرده هم می زنيم تا مواد غلظت بگيرند و درآخر هم زعفران را اضافه می کنيم نيمی از اين مواد را لابلای برنج آبکش ريخته و دم می کنيم بعد از آماده شدن برنج آن را در ظرف کشيده و بقيه مواد را روی آن می ريزيم. ( زمان کشيدن برنج برگ بو را درمی آوريم)
 
کباب جوجه تابه ای
مواد لازم برای 2 نفر:
جوجه به وزن 750 گرم تا یک کیلو=یک عدد
روغن زیتون=2 قاشق سوپخوری
آبلیمو=2 قاشق سوپخوری
آب پیاز رنده شده=1 تا 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=کمی
زعفران حل شده در آبجوش=کمی
طرز تهیه:
جوجه را قطعه قطعه کرده استخوانهای درشت آنرا می گیریم. روغن زیتون،آبلیمو،آب پیاز،نمک و فلفل و زعفران را مخلوط کرده جوجه را در این سس می خوابانیم و قطعات گوشت را به سیخهای کوچک(بطول 25 تا 30 سانتیمتر)می کشیم.تابه چدنی را می گذاریم داغ شود و سیخهای کباب را یکی یکی در تابه قرار می دهیم.هر طرف سیخ که برشته شد آنرا برگردانده سیخ دیگری را می گذاریم تا تمام کباب ها آماده شود.سیخ ها را در دیس قرار می دهیم کمی کره روی آن می گذاریم یا با سس پیاز و گوجه فرنگی مصرف می نماییم.
 
پلو مکزیکی
مواد لازم :
برنج=5 پیمانه
نمک=4 قاشق چایخوری
پیاز=1 عدد
سیر=2 حبه
فلفل دلمه=2 عدد
روغن مایع=نصف لیوان
مرغ پخته شده=750 گرم
قارچ=250 گرم
نمک و فلفل=بمیزان لازم
زعفران=1 قاشق چایخوری
کره=100 گرم
نعناع و جعفری خرد شده=1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
 برنج را از قبل خيس کرده يا از شب قبل خيس کرده ( از شب قبل يا حداقل از 4 ساعت قبل). پياز و سير را خرد می کنيم تفت می دهيم جداگانه فلفل دلمه ای خرد شده را به پياز اضافه می کنيم. قطعات مرغ را به تکه های بزرگ خرد کرده و در مقداری کم روغن سرخ می کنيم قارچ را پس از خرد کردن به مواد فوق اضافه می کنيم و نخود فرنگی،نعناع و جعفری و نمک و فلفل را اضافه می کنيم مقداری زعفران را حل کرده به مواد اضافه می کنيم و می گذاريم کاملا آب آن تبخير شود و برنج را طبق دستور آبکش کرده و در کف قابلمه کمی روغن ريخته مقداری برنج در قابلمه ريخته از مواد مخلوط شده و آماده روی برنج می ريزيم اين را تکرار کرده تا مواد به پايان برسد و می گذاريم روی حرارت دم بکشد به مدت 1 ساعت اگر داخل فر خواستيم اين پلو را تهيه کنيم در درجه 175 سانتی گراد به مدت يکساعت و نيم قرار می دهيم.
 
پلو دال هندي
برنج= 5 پيمانه
گوشت چرخ كرده= نيم كيلو
گشنيز= يك دسته
دال قرمز= 2 پيمانه
پياز= 3 عدد
سير= 10 حبه سير درشت
رب گوجه فرنگي= 3قاشق غذاخوري پر
زرد چوبه= 3قاشق چايخوري پر
ادويه كاري= 3قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز= به ميزان لازم البته اين غذا هندي است و كمي تند تر ازغذاي ما ايرانيها مباشد.
زعفران آب كرده =2 قاشق مرباخوري
نمك= به ميزان لازم
ماست 1= پيمانه
تخم مرغ كامل= 1عدد
روغن مايع= به ميزان لازم
طرز تهيه :
يك دسته گشنيز را پاك كرده و ميشويم و سپس آنرا ريز خورد مي كنيم و كنار مي گداريم.
 
سپس برنج رابا 1 قاشق غذاخوري نمك آبكش كرده و كنار ميگداريم. ( برنج كمي نرم باشد)
 
سپس دال را با مقداري آب و حبه هاي سير درون قابلمه كوچكي ريخته و ميپزيم تا زمانيكه كاملا پخته شده و آب آن بخوردش رود سپس آنرا كمي با گوشتكوب كمي مي كوبيم تا سيرها درون دال كاملا له شوند و سپس آنرا كنار مي گذاريم.
در ماهيتابه كوچكي 1 عدد پياز را با كمي روغن سرخ كرده و 1.5 قاشق غذاخوري
پر رب گوجه و كمي نمك و 1 قاشق چايخوري زردچوبه وكمي فلفل و 1 قاشق چايخوري ادويه كاري اضافه كرده! وتفت داده سپس آنرا به ظرف مخلوط دال و سير اضافه نموده تا مايع دال غليظي بدست آيد و آنرا كنار ميگداريم
سپس در ماهيتابه اي جداگانه روغن ريخته و گوشت چرخ كرده را نيز با 2 عدد پيازو نمك و مقداري فلفل و2 قاشق چايخوري زردچوبه و 2 قاشق چايخوري ادويه كاري و 1.5 قاشق غذا خوري پر رب گوجه فرنگي سرخ كرده و در آخر گشنيز هاي خرد شده را با گوشت مخلوط كرده و كنارمي گذريم.
( نيازي به سرخ شدن سبزي با گوشت نمي باشد تا عطر آن حفظ شود).
 
اكنون برنجي را كه قبلا آبكش كرده ايد با 1 عدد تخم مرغ و 1 پيمانه ماست و2 قاشق
زعفران آبكرده مخلوط كرده و يك سوم آنرا در ظرف پيركس بزرگ كه ته آن كمي روغن اضافه كرده ايد ريخته و آنرا كاملا ته ظرف پهن مي كنيم.
سپس 2 قاشق غذاخوري از مايع گوشت را كنار گذاشته و بقيه موادر را روي برنج ريخته و آنرا بصورت يك لايه روي آن پهن مينماييم.
پس از آن2 قاشق غذاخوري از دال را كنار گذاشته و بقيه آنرا توي ظرف ريخته و بصورت يك لايه روي گوشت را مي پوشانيم.
در مرحله بعدي مقدار برنج باقيمانده را روي مواد ريخته و آنرا پهن مي نماييم تا كاملا روي دال پوشانيده شود.
در مرحله آخر روي برنج را با گوشت و دال كنار گذاشته بصورت رشته هاي مورب تزيين كرده و در ظرف را گذاشته و در صورتيكه ظرف شما بدون در بود آنرا با فويل پوشانده و در فری كه از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم شده به مدت 1 ساعت بپزيد.سپس از فر بيرون آورده در آنرا برداشته ومدت 10 دقيقه بگذاريد سرد شود و پس از آن با همان ظرف روي سفره گذاشته و آنرا با كفگير برش داده و سرو نماييد.
تذكر : چنانچه ظرف پيركس شما باندازه كافي بزرگ نبود مي توانيد با كم كردن مقدار مواد مورد نياز متناسب با ظرف خود اين غذا را تهيه نماييد.
پيشنهاد: شايد تهيه اين پلو كمي وقت گير باشد ولي پس از تهيه اين غذاي خوشمزه شما هم به اين خوردن يك غذاي تزيين شده و خوشمزه در كنار خانواده ارزش كمي وقت گذاشتن را دارد
شش کباب(کباب سیخی)
مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:
گوشت راسته یا فیله پاک کرده=یک کیلو
فلفل سبز دلمه ای=2 تا 3 عدد
پیاز ریز سفید=250 گرم
گوجه فرنگی ریز=12 عدد
ماست=1 فنجان
پیاز رنده شده=1 قاشق سوپخوری
آبلیمو=2 قاشق سوپخوری
زعفران سائیده=یک قاشق چایخوری
فلفل کوبیده=یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
زعفران را در کمی آبجوش حل می کنیم داخل ماست می ریزیم. پیاز رنده شده و فلفل کوبیده و آبلیمو را اضافه می کنیم و بهم می زنیم.گوشت ها را به شکل مکعبهایی به پهنای دو بند انگشت بریده و در مایه ماست 10 تا 12 ساعت می خوابانیم. پیازها را پوست کنده فلفل را هم تکه تکه بریده و گوشت و فلفل و گوجه فرنگی و پیاز را یک در میان به سیخ می کشیم و روی حرارت ملایم گوشتها را کباب کرده کبابها را در دیس می کشیم و روی آن کمی نمک می پاشیم و کمی کره روی آنها قرار می دهیم.
کباب تابه ای با مایکروفر
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده=300 گرم
پیاز=2 عدد
گوجه فرنگی=2 عدد
کره=25 گرم
زعفران=کمی
نمک و فلفل=بمقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را رنده کنید و گوشت را با پیاز و نمک و فلفل و زعفران که قبلا در آب جوش حل کرده اید مخلوط کنید و خوب مایه را مالش دهید. سپس مخلوط را در یک دیس گرد مناسب پهن کند و آن را به شکل قطعات مستطیل شکل ببرید. کره را روی آن بگذارید و به مدت 5 دقیقه با قدرت 100% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید. گوجه فرنگی ها را پوست گرفته آن را بصورت حلقه ای ببرید و روی گوشت و دور دیس بچینید و ظرف را بدون درب به مدت 10 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید. نوش جانتان!
 
دلمه گوجه فرنگی با مایکروفر
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده=250 گرم
گوجه فرنگی=5 عدد
سبزی دلمه=2/1 فنجان
برنج=2/1 فنجان
لپه=4/1 فنجان
پیاز داغ عسلی=3 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
کره=35 گرم
زعفران=2/1 قاشق مرباخوری
آب=1 فنجان
فلفل و فلفل=به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا لپه را 2 الی 3 ساعت خیس کرده سپس آن را همراه یک لیوان آب به مدت 5 دقیقه با قدرت 100% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید. برنج را شسته و به ظرف فوق اضافه کرده و دو برابر حجم برنج روی آن آب ریخته و مقداری کره و نمک به آن اضافه کنید و به مدت 15-10 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید. گوشت چرخ کرده،پیازداغ،نمک و فلفل را در یک ظرف مناسب ریخته و خوب با هم مخلوط کنید و به مدت 6-5 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید (در این فاصله یکبار آن را خوب هم بزنید) مقداری رب گوجه فرنگی را با آبجوش رقیق کرده به آن زعفران و کره اضافه کنید و به مدت 4-3 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید. تمامی موارد فوق را همراه با سبزی دلمه در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید. سر گوجه فرنگی ها را به صورت دایره ببرید و بردارید و داخل آنها را خالی کنید. داخل آنها را با مایه دلمه آماده شده پر کنید بعد سر گوجه فرنگی ها را گذاشته و آنها را در یک ظرف مناسب چیده و مقداری از سس گوجه فرنگی را روی آن ریخته درب ظرف را گذاشته و آن را به مدت 25-20 دقیقه با قدرت 100% در مایکروفر قرار می دهیم
 
کلم پلوی شیرازی
مواد لازم:
سبزي( شويد،تره،ريحان،جعفری)= نيم کيلو
زردچوبه=1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل و روغن= به ميزان لازم
برنج= نيم کيلو
کلم خرد شده= نيم کيلو
گوشت چرخ کرده=300 گرم
پیاز=1 عدد
ادويه پلويي=1 قاشق مرباخوري
طرز تهیه:
برنج را خيس کرده بعد از کمي پخت سبزي را اضافه کرده مانند سبزي پلو آبکش مي کنيم.گوشت را به همراه 1 عدد پياز رنده شده ( متوسط ) چنگ مي زنيم . به اندازه سرگنجشکي برداشته و در دست گرد مي کنيم در آرد مي غلتانيم و بعد در روغن کمي سرخ مي کنيم. در حدي که خودش را بگيرد و کنار مي گذاريم . کمي روغن در تابه ريخته يک عدد پياز را خرد مي کنيم و تفت مي دهيم تا بلوري شود. کلم را اضافه کرده به مدت 10 تا 12 دقيقه با حرارت ملايم مي چرخانيم . نمک و فلفل و زردچوبه و ادويه را ريخته دوباره کمي هم مي زنيم. کمي روغن ته قابلمه مي ريزيم مقداري برنج در قابلمه ريخته و از مايع کلم و سرگنجشکي ها روي آن مي ريزيم دوباره برنج ريخته و مواد را روي آن مي ريزيم تا مواد تمام شود. قابلمه را روي حرارت گذاشته تا دم برنج بالا بيايد. دمکني مي گذاريم تا برنج دم بکشد
 
شیشلیک
مواد لا زم:
گوشت راسته پاک کرده 500= گرم
فلفل دلمه ای= 2 عدد
پیاز= 4 عدد
پیاز رنده کرده =1 قاشق
گوجه فرنگی= 8 عدد
ماست= 2/1 پیمانه
آب 2 عدد لیمو
زعفران =1 قاشق مربا خوری
روغن= 4 قاشق
نمک و فلفل
طرز تهیه:
برای تهیه شیشلیک باید از گوشت راسته یا فیله گوساله یا گوسفند استفاده نمود . نکته قابل توجه برای کباب خوب انتخاب گوشت آن است که باید نرم باشد (بوسیله گردوهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز می توان گوشت را ترد و نرم نمود ) ولی بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل 24 ساعت قبل آماده و نرم نمود . انواع کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود. گوشت را تقرﻳﺒﺄ بقطر دو سانتی متر می بریم و شکل آن نیز لا زم نیست منظم باشد سپس پیاز را نرم رنده می کنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و می گذاریم لا اقل یکشب بماند بعد گوشتها را به سیخ کشیده و کمی روی آنرا می کوبیم باید بین هردو یا سه قطعه کوچ�

http://www.eforosh.com/zaferanebeheshte88/17138/23531

رتبه سنج گوگل

رتبه سنج گوگل

زعفران بهشت

www.eforosh.com/zaferanebeheshte88

http://www.eforosh.com/member/storepagesedit/for/3357

09371215245                                     

sms:09194917191  


 

09371215245                                           

sms:09194917191

 


راه اندازي فروشگاه در Eforosh رايگان است

AsanDownload™  - The joy of downloading!
« ارسال برای دوستان »
نام شما :
ایمیل شما :
نام دوست شما:
ایمیل دوست شما:

Powered by ParsTools





Powered by WebGozar

بازاريابي زعفران بهشت با پورسانت بالا

نیازمندیهای نیاز شهر تمامی نیاز های یک شهر

Google Page Rankآسان دانلود

لینک باکس توکان زعفران , زعفران قائنات ,زعفران ممتاز ,سرگل, گرانقيمت ترين ادويه , پايين ترين قيمت, بهترين کيفيت, از توليد به مصرف, زعفران بهشت, زعفران شهري, مثقال, کيلو, کشت زعفران, طلاي سرخ ,فروش اينترنتي, بازاريابي ,رستوران, هتل ,تهيه غذا,بازاریابی, بالا ترین پورسانت, Google Pagerank, SEO tools